AFK Arena Quiz Answers [100% Score]

AFK-Arena-Quiz-Answers

You can get a 100% score in the AFK Arena Quiz Answers by using our correct answers. AFK Arena Quiz Show will comprise of 25 questions. You must pass the quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the BeQuizzed website, where players attempt to answer the questions to win rewards.

AFK Arena Quiz Answers

In these instances, Lifefow provides 100% correct answers to the panel questions. All correct answers for your  Quiz are listed below.

Note: The questions and their answers to all quizzes are updated continuously all the time on Lifefow. If a change is made to a quiz, we do our best to update the answers as soon as possible. However, sometimes it can take some time to update quizzes. If you see an outdated quiz or a quiz with wrong answers, please contact us via comment or email us. We’ll resolve the issue quickly.

Q 1. AS OF 2021, HOW MANY FACTIONS ARE THERE?

AFK-Arena-Quiz-Answers-01

Choices:-

  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Correct Answer: 7

Q 2. HOW MANY DIFFERENT CLASSES OF HEROES ARE THERE?

AFK-Arena-Quiz-Answers-02

Choices:-

  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Correct Answer: 5

Q 3. HOW MANY STARS CAN A FULLY ASCENDED HERO ATTAIN?

AFK-Arena-Quiz-Answers-03

Choices:-

  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Correct Answer: 5

Q 4. WHAT FACTION IS ROWAN?

AFK-Arena-Quiz-Answers-04

Choices:-

  • Lightbearer
  • Mauler
  • Graveborn
  • Wilders

Correct Answer: Lightbearer

Q 5. WHICH FACTION OF HEROES CAN FUSE WITH ANOTHER HERO TO SHARE THEIR ASCENSION TIER AND LEVEL?

AFK-Arena-Quiz-Answers-05

Choices:-

  • Wilders
  • Lightbearers
  • Celestials
  • Dimensional

Correct Answer: Dimensional

Q 6. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

AFK-Arena-Quiz-Answers-06

Choices:-

  • Morael
  • Flora
  • Orthros
  • Talene

Correct Answer: Talene

Q 7. HOW HIGH CAN A SIGNATURE ITEM GO ON A MAULER HERO?

AFK-Arena-Quiz-Answers-07

Choices:-

  • +10
  • +20
  • +30
  • +40

Correct Answer: +30

Q 8. WHERE CAN HEROES BE RESET, RETIRED, REVERTED OR REPLACED?

AFK-Arena-Quiz-Answers-08

Choices:-

  • Library
  • Resonating Crystal
  • The Noble Tavern
  • Rickety Cart

Correct Answer: Rickety Cart

Q 9. WHAT GAME CURRENCY IS USED AT THE OAK INN?

AFK-Arena-Quiz-Answers-09

Choices:-

  • Hero’s Essence
  • Poe Coins
  • Experience
  • Faction Scroll

Correct Answer: Poe Coins

Q 10. HOW MUCH OF A BONUS DOES HAVING GEAR FACTION MATCHING THE FACTION OF THE HERO HAVE?

AFK-Arena-Quiz-Answers-10

Choices:-

  • 20%
  • 25%
  • 30%
  • 50%

Correct Answer: 30%

Q 11. WHICH OF THESE CHARACTERS IS A BOSS IN GUILD HUNTS?

AFK-Arena-Quiz-Answers-11

Choices:-

  • Grezhul
  • Izold
  • Wrizz
  • Saurus

Correct Answer: Wrizz

Q 12. WHAT IS THE NAME OF THIS HERO?

AFK-Arena-Quiz-Answers-12

Choices:-

  • Lyca
  • Tasi
  • Nara
  • Belinda

Correct Answer: Lyca

Q 13. HOW OFTEN DOES THE MISTY VALLEY RESET?

AFK-Arena-Quiz-Answers-13

Choices:-

  • Every 12 hours
  • Every 24 hours
  • Every week
  • Every month

Correct Answer: Every month

Q 14. WHAT FACTION IS KREN?

AFK-Arena-Quiz-Answers-14

Choices:-

  • Graveborn
  • Mauler
  • Hypogean
  • Dimensional

Correct Answer: Mauler

Q 15. WHICH HERO’S SIGNATURE ITEM IS THE GOLDEN ROD?

AFK-Arena-Quiz-Answers-15

Choices:-

  • Wu Kong
  • Raku
  • Nakoruru
  • Alna

Correct Answer: Wu Kong

Q 16. WHICH HERO IS KNOWN AS THE FALLEN KING?

AFK-Arena-Quiz-Answers-16

Choices:-

  • Torne
  • Lucius
  • Arthur
  • Thoran

Correct Answer: Thoran

Q 17. WHAT CLASS IS BRUTUS?

AFK-Arena-Quiz-Answers-17

Choices:-

  • Warrior
  • Ranger
  • Tank
  • Mage

Correct Answer: Tank

Q 18. WHAT IS THE NAME OF THIS HERO?

AFK-Arena-Quiz-Answers-18

Choices:-

  • Granit
  • Leofric
  • Zaphrael
  • Morael

Correct Answer: Leofric

Q 19. WHAT IS THE NAME OF THE BARTENDER AT THE NOBLE TAVERN?

AFK-Arena-Quiz-Answers-19

Choices:-

  • Sally
  • Rachel
  • Dolly
  • Tina

Correct Answer: Dolly

Q 20. WHAT FACTION HAS AN ADVANTAGE OVER LIGHTBEARERS?

AFK-Arena-Quiz-Answers-20

Choices:-

  • Wilders
  • Maulers
  • Dimensionals
  • Graveborns

Correct Answer: Graveborns

Q 21. WHAT IS THE MAXIMUM GUILD LEVEL?

AFK-Arena-Quiz-Answers-21

Choices:-

  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Correct Answer: 9

Q 22. HOW MANY LABYRINTH TOKENS DOES SHEMIRA COST IN THE LABYRINTH STORE?

AFK-Arena-Quiz-Answers-22

Choices:-

  • 25,000
  • 45,000
  • 50,000
  • 75,000

Correct Answer: 45,000

Q 23. HOW MANY PLAYABLE HYPOGEAN HEROES ARE THERE IN THE GAME?

AFK-Arena-Quiz-Answers-23

Choices:-

  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Correct Answer: 9

Q 24. WHAT IS THE NAME OF THIS HERO?

AFK-Arena-Quiz-Answers-24

Choices:-

  • Vedan
  • Kelthur
  • Silas
  • Ferael

Correct Answer: Silas

Q 25. IN THE CHALLENGER STORE, HOW MANY GLADIATOR COINS DOES ATHALIA COST?

AFK-Arena-Quiz-Answers-25

Choices:-

  • 100,000
  • 150,000
  • 200,000
  • 250,000

Correct Answer: 250,000

Also Read: Math Quiz Answers [100% Score]

Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments