Big General Quiz Answers [100% Score]

Table of Contents

You can get a 100% score by using our Big General Quiz Answers. Big General Quiz will comprise 50 questions. You must pass the quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the QuizFacts website, where players attempt to answer the questions to win rewards.

Big General Quiz Answers

The questions are constantly updated on Lifefow. If a change is made to a quiz, we do our best to update the answers as soon as possible. If you see an outdated question or one with a wrong answer, please contact us via comment or email us.

Q1: Which statement about cows is true?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Brown cows produce chocolate milk
  • Cows have cloven hooves
  • Cows hate the color red
  • Cows have four stomachs

Correct Answer: Cows have cloven hooves

Q2: Which is the longest river in the World?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Yangtze River
  • Mississippi River
  • The Nile
  • Amazon River

Correct Answer: The Nile

Q3: Which of these organs do you use for thinking?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Kidneys
  • Brain
  • Heart
  • Lungs

Correct Answer: Brain

Q4: Which of these countries does not belong to the UK?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • England
  • Ireland
  • Wales
  • Scotland

Correct Answer: Ireland

Q5: What is the name of the artist known for street art like this, often making commentary on society?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Banksy
  • Andy Warhol
  • Shepard Fairey
  • Herakut

Correct Answer: Banksy

Q6: Which of these countries drives on the left side of the road?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • France
  • United States
  • United Kingdom
  • Germany

Correct Answer: United Kingdom

Q7: Which planet is most similar to Earth in size?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Mars
  • Mercury
  • Venus
  • Neptune

Correct Answer: Venus

Q8: Work out the company from the font and slogan. Type the company name below.

Big General Quiz Answers

Correct Answer: IBM

Q9: Which of these songs is this singer famous for?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • What a Girl Wants
  • Like a Virgin
  • Toxic
  • If You Had My Love

Correct Answer: Like a Virgin

Q10: Which of these planets is closest to the Sun?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • (A) Mercury
  • (B) Venus
  • (C) Jupiter
  • (D) Mars

Correct Answer: (A) Mercury

Q11: Which famous lady is pictured here?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Doris Day
  • Kim Novak
  • Marilyn Monroe
  • Grace Kelly

Correct Answer: Grace Kelly

Q12: Can you tell us which of these places is the deepest geographical location on earth?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • (A) Death Valley
  • (B) Mariana Trench
  • (C) Caspian Sea
  • (D) Dead Sea

Correct Answer: (B) Mariana Trench

Q13: Which country is represented by this national flag?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Hungary
  • Italy
  • Lituania
  • Togo

Correct Answer: Hungary

Q14: Within which country’s modern borders were this person born?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Austria
  • Germany
  • Switzerland
  • Israel

Correct Answer: Germany

Q15: On which ship did Charles Darwin travel?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • HMS Endeavour
  • HMS Victory
  • HMS Challenger
  • HMS Beagle

Correct Answer: HMS Endeavour

Q16: Which of these animals is the only one where males give birth?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q17: On which continent would you find this national landmark?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • North America
  • Asia
  • Africa
  • Australia

Correct Answer: Australia

Q18: Where was the painter who created this piece of art born?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Denmark
  • Italy
  • France
  • The Netherlands

Correct Answer: The Netherlands

Q19: Which of these extraordinary animals uses echolocation to navigate?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q20: Which of these plays was written by Shakespeare?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Doctor Faustus
  • Rosencrantz and Guildenstern are Dead
  • The Taming of the Shrew
  • Nathan the Wise

Correct Answer: The Taming of the Shrew

Q21: Which bone is not directly connected to the pelvis?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Patella
  • Coccyx
  • Pubis
  • Illium

Correct Answer: Patella

Q22: Despite being born in ancient Egypt, which of these historical icons was not Egyptian?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Ramses II
  • Cleopatra
  • King Tut
  • Nefertiti

Correct Answer: Cleopatra

Q23: Which of these is the hottest?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • (A) The Surface of the Sun
  • (B) Lightning
  • (C) Lava
  • (D) The Earth’s Core

Correct Answer: (B) Lightning

Q24: Music or cheese: which of the following terms means “strong” or “loud” in music?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Forte
  • Pecorino
  • Largo
  • Presto

Correct Answer: Forte

Q25: To where is this beautiful bird endemic?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Hatia Islands
  • Galapagos Islands
  • Pink City Islands
  • Victoria Island

Correct Answer: Galapagos Islands

Q26: The food pictured here is a traditional dish from which country?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Malaysia
  • China
  • Philippines
  • Thailand

Correct Answer: Thailand

Q27: Which of these stars is nearest to the Sun?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Betelgeuse
  • Proxima Centauri
  • Rigel
  • Wolf 359

Correct Answer: Proxima Centauri

Q28: What is this building called? Type your answer below!

Big General Quiz Answers

Correct Answer: Taj Mahal

Q29: Which country has a population of around 83 million people? Select the flag.

Big General Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Netherlands
  • Canada
  • Germany
  • France

Correct Answer: Germany

Q30: Which part of the human cell is being pointed to in the image?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Ribosome
  • Mitochondria
  • Golgi Apparatus
  • Nucleus

Correct Answer: Golgi Apparatus

Q31: Which of the following novels was written by the author pictured here?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • 1984
  • Fear and Loathing in Las Vegas
  • The Great Gatsby
  • Vision of Cody

Correct Answer: Vision of Cody

Q32: Which of these is not a flower?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F

Correct Answer: A

Q33: What is the capital of this country? Type your answer below!

Big General Quiz Answers

Correct Answer: Bejing

Q34: This kind of amnesia means you have lost previously made memories…

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Retrograde
  • Anterograde
  • Transient
  • Infantile

Correct Answer: Retrograde

Q35: What is the most common blood type across the human population?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • O Positive
  • A Positive
  • AB Negative
  • O Negative

Correct Answer: O Positive

Q36: These cute monsters produce a litter of one to three offspring, which they raise for about two years.

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • True. During the vulnerable stage, the male stays with the litter
  • False. After six months the youngsters are independent
  • True. They are also solitary creatures
  • False. After three months they are abandoned by the mother

Correct Answer: True. They are also solitary creatures

Q37: Which psychologist is most widely associated with the behavioral theory of classical conditioning?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Sigmund Freud
  • Abraham Maslow
  • Ivan Pavlov
  • Carl Jung

Correct Answer: Ivan Pavlov

Q38: Leonardo da Vinci painted the Mona Lisa at approximately the same time as one of these sites reached the height of its empire. Which historical site is it?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q39: What is the chemical symbol for iron on the periodic table?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • Ir
  • In
  • Fe
  • F

Correct Answer: Fe

Q40: What was the name of this vessel’s younger sister ship? Type your answer below!

Big General Quiz Answers

Correct Answer: Brittanic

Q41: What did this person invent?

Big General Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Mechanical Calculator
  • Calculus
  • Analytic Geometry
  • Line Graphs and Pie Charts

Correct Answer: Analytic Geometry

Q42: From largest to smallest, can you order these countries by total area? Type your answer below!

Big General Quiz Answers

Correct Answer: DBEAFC

Q43: Which of these men were baptized with the name “Joannes”?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q44: The painter of this art piece was born in which month?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • April
  • May
  • June
  • July

Correct Answer: June

Q45: Which of these images was not taken in Europe?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F

Correct Answer: C

Q46: What camera system was used to create the visual effects of the most successful movie of 1977? Type its name below.

Big General Quiz Answers

Correct Answer: Dykstraflex

Q47: Which of these birds is not indigenous to Europe?

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F

Correct Answer: A

Q48: From highest to lowest, order these foods by their iron content. Type your answer below.

Big General Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F

Correct Answer: CAEFBD

Q49: What is the proper name for a geometric shape with four faces, four vertex corners, and six straight edges? Type your answer below!

Big General Quiz Answers

Correct Answer: Tetrahedron

BONUS QUESTION Q50: We’re thinking of a mountain range that is located in the eastern hemisphere. Can you guess which one it is? Type your answer below.

Big General Quiz Answers

Correct Answer: Tien Shan

Also Check: Pixelated Animals Quiz Answers [100% Score]

Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Any question or wrong answers? please comment.x
()
x