Bingo Quiz Answers [100% Score]

Table of Contents

You can get a 100% score by using our Bingo Quiz Answers. Bingo Quiz will comprise 30 questions. You must pass the quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the VideoFacts website, where players attempt to answer the questions to win rewards.

Bingo Quiz Answers

The questions are constantly updated on Lifefow. If a change is made to a quiz, we do our best to update the answers as soon as possible. If you see an outdated question or one with a wrong answer, don’t hesitate to get in touch with us via comment or email us.

Q1: Let’s crank up the bingo machine! The first number drawn is 29. Look at the CLUES and tell us what class these animals belong to.

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Fish
  • Reptile
  • Mammal
  • Amphibian

Correct Answer: Amphibian

Q2: The next number is 3. Can you tell us in which city would you find these two places? Type the answer below!

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Rome

Q3: It’s the number 4. Can you select the singer that sang these two songs?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Harry Styles
  • Madonna
  • Elton John
  • Ed Sheeran

Correct Answer: Elton John

Q4: The bingo machine is really twirling! Can you tell us what creature both of these clues are related to?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Ghost
  • Frankenstein’s Monster
  • Goblin
  • Vampire

Correct Answer: Vampire

Q5: Next number…45. Can you tell us in which country you would find these two things?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • England
  • France
  • Germany
  • United States

Correct Answer: France

Q6: Number 11 it is. Which Asian culture do these two items come from?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Thai
  • Chinese
  • Vietnamese
  • Japanese

Correct Answer: Japanese

Q7: Here comes the 8 ball from the machine. Tell us what subject these two clues are referring to.

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Anatomy
  • Geography
  • Biology
  • Astronomy

Correct Answer: Astronomy

Q8: Here’s 6. What famous series are these two clues referring to? Type your answer below.

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Harry Potter

Q9: 18 is the number. Now look at the clues to figure out which event we are referring to. Can you tell us in which month it occurs?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • January
  • December
  • November
  • February

Correct Answer: December

Q10: What are these clues referring to?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Age’s in Earth History
  • Planets in the solar system
  • Classes of animals
  • Departments in a hospital

Correct Answer: Planets in the solar system

Q11: Here’s number 34… What type of fruits are these?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Berry
  • Melon
  • Citrus
  • Stone fruit

Correct Answer: Berry

Q12: Here’s 55! In which country will you find these two places? Type the answer below!

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: S. Africa

Q13: Number 1! What are these clues referring to here?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Types of clothing
  • Types of cats
  • Types of automobiles
  • Types of monkeys

Correct Answer: Types of cats

Q14: What’s the capital of the country that shares a border with these two clues?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Moscow
  • Hanoi
  • Yaounde
  • Beijing

Correct Answer: Hanoi

Q15: Here’s the number 5. Which of these foods contains the most amount of these two clues?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Rice
  • Oat
  • Carrots
  • Corns

Correct Answer: Carrots

Q16: 71 is the number. Look at the clues on the cards to get your points! What do these clues refer to?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Exotic delicacy
  • Classic board games
  • European holidays
  • Cartoon characters

Correct Answer: Cartoon characters

Q17: We’ve decided to give you another clue – the orange clue. It could be a real or a false clue. It’s up to you if you want to use it: Can you tell us what these clues are referring to?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Types of shoelace knots
  • Techniques for jump roping
  • Dance moves for swing music
  • Men’s fragrances

Correct Answer: Types of shoelace knots

Q18: And now 58. Can you tell us what these two clues are referring to?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Animated series
  • Novellas
  • Rap artists
  • Telescopes

Correct Answer: Telescopes

Q19: Who are these two clues referring to?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Jackson Pollock
  • Frank Sinatra
  • Truman Capote
  • Andy Warhol

Correct Answer: Andy Warhol

Q20: Number 60! Can you tell us what exactly these two clues are?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Parts of a flower
  • Medical instruments
  • Parts of a river dam
  • Types of guitar

Correct Answer: Parts of a flower

Q21: Number 14 is a tricky one. Which language are these two expressions from? Type your answer below!

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Latin

Q22: Which field of interest was this person most known for?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Science
  • Music
  • Theater
  • Architecture

Correct Answer: Science

Q23: We’ve decided to give you another clue – the green clue. It could be a real or a false clue. It’s up to you if you want to use it: What topic are we talking about? Type your answer below.

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Fragrances

Q24: Here’s number 21! Both of these clues are related to what?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Geography
  • Anatomy
  • Music
  • History

Correct Answer: Anatomy

Q25: What do these two clues refer to?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Opera Roles
  • Characters in a novel
  • Fairy tale characters
  • TV series roles

Correct Answer: Opera roles

Q26: 44 is the number this round. Tell us what the clues here are referring to!

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Compass directions
  • Chess moves
  • Historic periods
  • Types of computer data

Correct Answer: Types of computer data

Q27: Lucky number 7! In which country is this magnificent landmark found? Type your answer below!

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Germany

Q28: Number 22. What is the native language spoken where this regal estate is located? Type your answer below!

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: French

Q29: 57 is up! Can you tell us under which age you must be in order to win this award?

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • 18
  • 25
  • 30
  • 40

Correct Answer: 40

Q30: Now look again at the clues associated with the number 20. Which country links both words? Type your answer below.

Bingo Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: China

Also Check: 

1-Minute Thanksgiving Quiz Answers [100% Score]

Big General Quiz Answers [100% Score]

Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Any question or wrong answers? please comment.x
()
x