Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers [100% Score]

You can get a 100% score by using our Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers. Roblox Arsenal Challenge Quiz will comprise 25 questions. You must pass the quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the BeQuizzed website, where players attempt to answer the questions to win rewards.

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

The questions are constantly updated on Lifefow. If a change is made to a quiz, we do our best to update the answers as soon as possible. If you see an outdated question or one with a wrong answer, don’t hesitate to get in touch with us via comment or email us.

Q1: How many bullets can the P250 magazine hold?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • 14
  • 17
  • 19
  • 21

Correct Answer: 17

Q2: How many bullets can the Deagle magazine hold?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • 8
  • 11
  • 9
  • 7

Correct Answer: 7

Q3: How many bullets can the TEC-9 magazine hold?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • 20
  • 30
  • 35
  • 40

Correct Answer: 20

Q4: How many bullets can the G-18 magazine hold?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • 20
  • 16
  • 18
  • 19

Correct Answer: 18

Q5: How many bullets can the M1911 magazine hold?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • 16
  • 21
  • 23
  • 25

Correct Answer: 21

Q6: What gun is the Model 635 based on?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • M4A1
  • M16
  • MP5
  • MP7

Correct Answer: M16

Q7: Which of these guns can cause harm to the user?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • EM249
  • XM1014
  • MAC-10
  • MAG-7

Correct Answer: EM249

Q8: At close range, how many shots does the UMP-45 take to kill an enemy player?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • 1 shot
  • 2 shots
  • 3 shots
  • 4 shots

Correct Answer: 2 shots

Q9: What is the Literal Gun spell out?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • Gun
  • Literal
  • Literal Gun
  • Gun (2x)

Correct Answer: Gun (2x)

Q10: How much headshot damage does the soul gun do?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • 20
  • 40
  • 35
  • 50

Correct Answer: 35

Q11: Which of these is a con of the Vector?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • Low Fire Rate
  • Low Spread
  • Long Reload
  • Small Magazine

Correct Answer: Long Reload

Q12: Which of these is a con of the SCAR-L?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • Slow Reload
  • Low Body Damage
  • Poor Accuracy
  • Large Muzzle Flash

Correct Answer: Low Body Damage

Q13: Which of these weapons lets you double jump?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • Sword
  • G-18
  • Golden Knife
  • AUG

Correct Answer: Golden Knife

Q14: What does the Handcannon shoot?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • Large Bullets
  • Exploding Capsules
  • Lasers
  • Knives

Correct Answer: Lasers

Q15: How much headshot damage does Barrett do?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • 200
  • 600
  • 800
  • 400

Correct Answer: 600

Q16: How many bullets can the Minigun Magazine hold?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • 400
  • 1000
  • 700
  • 800

Correct Answer: 800

Q17: What is the minimum damage of the Stake Launcher?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • 80
  • 90
  • 100
  • 110

Correct Answer: 90

Q18: Which of these has unlimited ammo?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • Cone Launcher
  • Ornament
  • Ultra ball
  • Trash Can

Correct Answer: Ultra ball

Q19: How much self-damage does the RPG deal with?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • 45
  • 88
  • 33
  • 77

Correct Answer: 33

Q20: Which of these revolvers doesn’t allow for one-shot headshot kills at longer ranges?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • Windicator
  • Pathbringer
  • Webley
  • Pepper gun

Correct Answer: Pepper gun

Q21: The Dual LCRs were introduced in what update?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • Summer Update I
  • Summer Update II
  • Summer Update III
  • Summer Update IV

Correct Answer: Summer Update III

Q22: How many bullets does the Candy Cane Minigun hold?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • 1000
  • 400
  • 800
  • 2000

Correct Answer: 400

Q23: How much ammo can the FMG-9 hold?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • 33
  • 55
  • 77
  • 99

Correct Answer: 33

Q24: How many bullets can the STEN hold?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • 32
  • 45
  • 60
  • 80

Correct Answer: 32

Q25: How much body damage does the laser rifle do?

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Choices:-

  • 30
  • 12
  • 24
  • 40

Correct Answer: 12

Also Check: Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers [100% Score]

If the answers are incorrect, click here to Contact Us.
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Any question or wrong answers? please comment.x
()
x