Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Spot the Turtle Quiz Answers

Using our correct answers, you can get a 100% score in the Spot the Turtle Quiz Answers. Spot the Turtle Quiz Show will comprise 30 questions. You must pass the quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the Quiz Diva website, where players attempt to answer the questions to win rewards.

Spot the Turtle Quiz Answers

The questions are constantly updated on Lifefow. If a change is made to a quiz, we do our best to update the answers as soon as possible. If you see an outdated question or one with a wrong answer, please contact us via comment or email us.

Q1: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q2: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q3: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q4: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q5: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q6: How many turtles are in the image?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • 3 Turtles
  • 4 Turtles
  • 5 Turtles
  • 6 Turtles

Correct Answer: 4 Turtles

Q7: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q8: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q9: How many turtles are in the image?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • 4 Turtles
  • 5 Turtles
  • 6 Turtles
  • 7 Turtles

Correct Answer: 6 Turtles

Q10: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q11: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q12: How many turtles are in the image?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • 4 Turtles
  • 5 Turtles
  • 6 Turtles
  • 7 Turtles

Correct Answer: 7 Turtles

Q13: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q14: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q15: How many turtles are in the image?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • 3 Turtles
  • 4 Turtles
  • 5 Turtles
  • 6 Turtles

Correct Answer: 4 Turtles

Q16: How many turtles are in the image?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • 2 Turtles
  • 3 Turtles
  • 4 Turtles
  • 5 Turtles

Correct Answer: 5 Turtles

Q17: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q18: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q19: How many turtles are in the image?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • 3 Turtles
  • 4 Turtles
  • 5 Turtles
  • 6 Turtles

Correct Answer: 5 Turtles

Q20: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q21: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q22: How many turtles are in the image?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • 4 Turtles
  • 5 Turtles
  • 6 Turtles
  • 7 Turtles

Correct Answer: 6 Turtles

Q23: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q24: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q25: How many turtles are in the image?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • 3 Turtles
  • 4 Turtles
  • 5 Turtles
  • 6 Turtles

Correct Answer: 5 Turtles

Q26: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q27: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q28: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q29: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q30: Can you spot the Turtle?

Spot the Turtle Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Read More: Spot the Pig Quiz Answers [100% Score]

Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments