Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers [100% Score]

Ultimate Fast Food

Table of Contents

You can get a 100% score in the Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers by using our correct answers. Ultimate Fast Food Challenge Quiz Show will comprise 25 questions. You must pass the quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the QuizDiva website, where players attempt to answer the questions to win rewards.

Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Note: The questions and their answers to all quizzes are updated continuously all the time on Lifefow. If a change is made to a quiz, we do our best to update the answers as soon as possible. However, sometimes it can take some time to update quizzes. If you see an outdated quiz or a quiz with wrong answers, please contact us via comment or our contact form. We’ll resolve the issue quickly.

Question 1: What was the first fast-food chain in the US?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

Correct Answer: White Castle

Question 2: Which fast-food chain had a talking chihuahua as a mascot for a period of time?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Taco Bell
  • KFC
  • Wendy’s
  • Subway

Correct Answer: Taco Bell

Question 3: Which of these phrases is associated with McDonald’s Slogan?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • World’s Greatest Hamburgers
  • Where the food’s the star
  • Finger-lickin’ good
  • I’m Lovin’ It

Correct Answer: I’m Lovin’ It

Question 4: How many herbs and spices are said to be in KFC’s Secret Recipe?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • 7
  • 11
  • 16
  • 21

Correct Answer: 11

Question 5: Where was the first jack-in-the-box location?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Sacramento
  • San Francisco
  • Los Angeles
  • San Diego

Correct Answer: San Diego

Question 6: Which of these restaurants is known for their curly fries and beef ‘N cheddar sandwiches?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Subway
  • Arby’s
  • Quiznos
  • Jersey Mike’s

Correct Answer: Arby’s

Question 7: What fast food restaurant refers to itself as “The last great hamburger stand”?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • White Castle
  • Five Guys’ famous burgers and fries
  • Shake Shack
  • Fatburger

Correct Answer: Fatburger

Question 8: Which of these restaurants was the first to offer free refills on drinks?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Burger King
  • McDonald’s
  • Subway
  • Taco Bell

Correct Answer: Taco Bell

Question 9: Which of these sub-shops was first known for their toasted buns?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Quiznos
  • Jersey Mike’s
  • Subway
  • Jimmy John’s

Correct Answer: Quiznos

Question 10: The famous star is which of these fast food restaurants’ signature burgers?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Dairy Queen
  • Carl’s Jr.
  • In-and-Out Burger
  • Sonic Drive-In

Correct Answer: Carl’s Jr.

Also Read: Ultimate Minecraft Quiz V4 Quiz Answers

Question 11: Whose tagline includes “Love that chicken”?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Chick-Fil-A
  • Popeye’s
  • Jollibee
  • Wingstop

Correct Answer: Popeye’s

Question 12: Where was the first long john silver restaurant located?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Lexington
  • Boston
  • San Diego
  • New York

Correct Answer: Lexington

Question 13: What is the most popular topping ordered on a domino’s pizza in the US?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Sausage
  • Mushroom
  • Pepperoni
  • Chicken

Correct Answer: Pepperoni

Question 14: Which restaurant offers free peanuts while you wait for your order to cook?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Whataburger
  • Carl’s Jr.
  • Shake Shack
  • Five Guys

Correct Answer: Five Guys

Question 15: Which restaurant was the first to offer a “Light” Menu that included healthier meals and options?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Wendy’s
  • Subway
  • Arby’s
  • McDonald’s

Correct Answer: Arby’s

Question 16: Which restaurant’s ad campaign features these cows?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Popeyes
  • Bojangles
  • Chick-Fil-A
  • Zaxby’s

Correct Answer: Chick-Fil-A

Question 17: Which restaurant is known for its flame-broiled burgers?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Wendy’s
  • McDonald’s
  • Checkers
  • Burger King

Correct Answer: Burger King

Question 18: What was the first fast-food chain to open in China?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • KFC
  • Pizza Hut
  • McDonald’s
  • Subway

Correct Answer: KFC

Question 19: Which of these restaurants had the mascot known as the noid?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Boston Market
  • Del Taco
  • Domino’s
  • Chipotle

Correct Answer: Domino’s

Question 20: Known for attempting to hoard all burgers for himself, what is this McDonald’s character’s name?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • The Burger Thief
  • Hamburglar
  • Archi McBurger
  • Jonny Boy Burger

Correct Answer: Hamburlgar

Question 21: Which of these restaurants has employees loudly greeting and welcoming each customer as they walk through the door?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Chipotle
  • Moe’s Southwest Grill
  • Qdoba
  • El Pollo Loco

Correct Answer: Moe’s Southwest Grill

Question 22: Which of these restaurants sells the blizzard?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Shake Shack
  • Dairy Queen
  • Stewart’s Restaurant
  • Sonic

Correct Answer: Dairy Queen

Question 23: Where can you get your fries “Animal Style”

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Five Guys Famous Burgers and Fries
  • Shake Shack
  • Carl’s Jr.
  • In-N-Out

Correct Answer: In-N-Out

Question 24: What year did McDonald’s famous McCrib Sandwich first debut?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • 1987
  • 1983
  • 1979
  • 1981

Correct Answer: 1981

Question 25: Which fast food restaurant is often credited with introducing the modern version of the drive-thru?

Ultimate Fast Food Quiz Answers

Choices:-

  • Wendy’s
  • McDonald’s
  • White Castle
  • Burger King

Correct Answer: Wendy’s

Also Read: Safari Hidden Objects Quiz Answers

Subscribe
Notify of

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments